Prodej rodinného domu 140 m², Proboštov

11 000 000 Kč

včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Nemovitosti nabízí

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Ve výhradním zastoupení Vám nabízím zděný rodinný dům v Proboštově, ul. Lipová. Celková výměra parcely je 712 m2, užitná plocha domu je 140 m2.

Jedná se o dvoupodlažní rodinný dům, který byl postaven v roce 2006 a nachází se v nejlukrativnější části obce Proboštov. V přízemí se nachází kuchyň s vestavěnými spotřebiči, jídelna, prostorný obývací pokoj s přístupem do zahrady, vstupní chodba s šatnou, hlavní chodba s koupelnou a toaletou, s technickou místností a dřevěnými schody do prvního patra.
V prvním patře se nachází propracovaná herna pro děti s vlastní šatnou, vybavený dětský pokoj (z obou pokojů je přístup na balkon), ložnice s šatnou a koupelna s toaletou. Veškeré vybavení na fotografiích je součástí prodeje domu.
K domu náleží samostatně stojící dvougaráž s technickou místností. Garáž je s automatickým otevíráním dveří. O stále krásný trávník se za vás postará samozavlažovací systém. Za domem v absolutním soukromí najdete zapuštěný obdélníkový bazén o rozměrech 7x3,5m. Bazén je vyhřívaný, s automatickou čističkou a slanou vodou, která zaručí celoroční a zdravé koupání. Pro milovníky odpočinku a relaxace je zde i vířivka. Dominantou zahrady je přírodní jezírko s vlastní filtrací.
Vytápění domu a ohřev teplé vody je zajištěno plynovým kondenzačním kotlem o výkonu 70kw a především díky tomu je měsíční náklady na bydlení opravdu nízké. Dům je napojen na všechny inženýrské sítě, tedy na vodovod, plynovod, kanalizaci, elektřinu i sítový kabel.
Dům je umístěn v klidné lokalitě v zástavbě rodinných domů a pokud vyhovuje Vašim požadavkům, kontaktujte mě ohledně dalších informací. Financování Vám rádi zajistíme v kompletním servisu služeb.

Základní údaje

Dopravní spojení Silnice
Elektřina 230 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Ústřední - plynové
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Bazény Venkovní
Inženýrské sítě Telefon, Internet, Plyn
Parkování Garáž
Příjezdy Beton
ID nemovitosti 5529
Stav objektu Novostavba
Plocha pozemku 712 m²
Plocha užitná 140 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Keller Williams Czech Republic

Praha, Kaprova 52/6

Zobrazit kompletní nabídku RK

Keller Williams Czech Republic

Sdílet nemovitost

TOPlist