Prodej rodinného domu 368 m², Teplice

6 900 000 Kč

Cena je uvedena včetně provize pro RK. Provize RK zahrnuje služby advokátní kanceláře společně s vyu

Nemovitosti nabízí

Tomáš Novák

Teplice, Jana Koziny 1628/31

POSLAT DOTAZ

Popis nemovitosti

Nabízím vám ke koupi bytový dům v osobním vlastnictví, který je díky své dispozici a uspořádání vhodný nejen jako skvělá investiční příležitost, ale také k bydlení vícegenerační rodiny. Dům současně poskytuje prostor pro vlastní podnikání.

Dům se nachází v Teplicích, v místní části Trnovany, konkrétně na ul. Doubravská. Lázeňské město Teplice leží v údolí mezi Českým středohořím a hřebeny Krušných hor.

Plocha pozemku činí 253 m2, z toho 126 m2 je zastavěná plocha. Jedná se o řadový třípodlažní dům s podkrovím. V přízemí se nachází prostor bývalého obchodu, ve druhém a třetím podlaží jsou umístěny dva prostorné byty o dispozici 3+1 s balkónem vhodné jak pro vlastní bydlení, tak k pronájmu. V podkroví je možné vytvořit další obytný prostor. Celková užitná plocha domu je tedy 368 m2.

Konstrukce stavby je převážně cihlová (v 1. NP je smíšené zdivo). Dům je napojen na veřejný vodovod a kanalizaci. Vytápění v 1. až 3. podlaží je etážové s radiátory a s plynovým průtokovým kotlem, který zároveň zajišťuje přípravu teplé vody. V dávné minulosti byla jako zdroj tepla využívána také kachlová kamna na tuhá paliva, která se nachází v přízemí a ve třetím nadzemním podlaží. Krytina dřevěných podlah je v kombinaci dlažby a laminátové podlahy. V celém domě jsou plastová okna, střecha je pultová a krytinou je hydroizolační měkčená fólie. Každé podlaží má vlastní plynoměr a elektroměr.

Dům je v současné době ve fázi vyklízení, případné ponechání vybavení je na domluvě s budoucím vlastníkem.

Teplice jsou město v Ústeckém kraji v severní části České republiky. Z hlediska dostupnosti jsou Teplice výhodně situovány pro cestování do větších měst v regionu, ať už v České republice, nebo v sousedním Německu (Ústí nad Labem 25 km, Praha 90 km po D8, Drážďany 70 km, Chemnitz necelých 95 km).

Rád vám pomohu i se získáním férového financování s nejnižší úrokovou sazbou na trhu.

Cena je uvedena včetně provize pro realitní kancelář. Provize RK zahrnuje služby advokátní kanceláře, využití advokátní úschovy peněz, poplatek 2 000 Kč pro Katastrální úřad za podání návrhu na převod vlastnického práva a samozřejmě převod energií.

Další informace vám rád sdělím na uvedeném telefonním čísle nebo při osobní prohlídce.

Základní údaje

Dopravní spojení Autobus, MHD, Silnice
Elektřina 230 V, 400 V
Kanalizace Veřejná kanalizace
Zdroje vody Veřejný vodovod
Způsoby vytápění Lokální - plynové, Lokální - tuhá paliva
Konstrukce Zděná
Balkóny Balkon
Zdroje vody Veřejný vodovod
Inženýrské sítě Internet, Plyn
Příjezdy Asfalt
ID nemovitosti 44
Stav objektu Dobrý
Plocha pozemku 253 m²
Plocha užitná 368 m²
Plocha zastavěná 126 m²
Energetická náročnost G - Mimořádně nehospodárná

Poloha na mapě

Nemovitosti nabízí

POSLAT DOTAZ

Tomáš Novák

Teplice, Jana Koziny 1628/31

Zobrazit kompletní nabídku RK

Tomáš Novák

Sdílet nemovitost

TOPlist